Efterrätter,  Mat & Recept,  Nyheter

Recept: Raw browniebollar täckta i choklad

Igår freestylade jag i köket lite och lyckades riktigt bra, tycker jag själv. Raw browniebollar täckta med raw blockchoklad. Inget vanligt socker, mjöl eller ägg. Bara mandelmjöl, dadlar, kakao, äkta vaniljpulver, lucuma pulver och agave. De blev så goda.

Ingredienser:
ca 3 dl mandelmjöl
ca 15 dadlar
ca 1 dl raw kakao
lite lucuma och lite vaniljpulver

Gör så här:
1. Mixa först mandelmjölet med dadlarna ihop i en matberedare. Kör på tills det börjar släppa och liknar en deg.
2. Häll i kakao, lucuma och vaniljpulver. Behövs det så kan du hälla i lite agavesirap.
3. Rulla små bollar.
4. Smält den råa blockchokladen (vattenbad) och häll över bollarna!

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.