Home Mat & ReceptEfterrätter Recept: Raw browniebollar täckta i choklad

Recept: Raw browniebollar täckta i choklad

by Leia

Igår freestylade jag i köket lite och lyckades riktigt bra, tycker jag själv. Raw browniebollar täckta med raw blockchoklad. Inget vanligt socker, mjöl eller ägg. Bara mandelmjöl, dadlar, kakao, äkta vaniljpulver, lucuma pulver och agave. De blev så goda.

Ingredienser:
ca 3 dl mandelmjöl
ca 15 dadlar
ca 1 dl raw kakao
lite lucuma och lite vaniljpulver

Gör så här:
1. Mixa först mandelmjölet med dadlarna ihop i en matberedare. Kör på tills det börjar släppa och liknar en deg.
2. Häll i kakao, lucuma och vaniljpulver. Behövs det så kan du hälla i lite agavesirap.
3. Rulla små bollar.
4. Smält den råa blockchokladen (vattenbad) och häll över bollarna!

Du kanske också gillar:

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer