Drycker & smoothies,  Mat & Recept

Recept på nyttigare Frappé

Frappé  är en söt kaffedryck som dricks kall i Grekland. Här tipsar Rawfoodprinsessan Erica om en nyttigare variant. En skvätt snabbkaffe kan du använda om du gillar kaffe, annars nöj dig med en läcker chokladmjölk.

Ingredienser
1 dl cashewnötter
3 dl vatten
1/2 krm vaniljpulver
1 tsk snabbkaffe
1 – 2 msk raw kakao
1 msk agavesirap
1 dl isbitar

Gör så här:

Mixa cashewnötter och vatten till en mjölk. Tillsätt övriga ingredienser och mixa. Smaka av och se om du vill ha mer av något. Servera med isbitar.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.