Home Mat & Recept Drycker & smoothies Rawsome: glass, mylkshakes, smoothies & juicer


Rawsome: glass, mylkshakes, smoothies & juicer


0
2
Rawsome - Erica Palmcrantz Aziz

Rawsome - Erica Palmcrantz AzizI denna vackra och inspirerande bok delar Sveriges okrönta raw food-drottning Erica Palmcrantz med sig av sina bästa njutningstips. Läckra glassar, mättande smoothies och fräscha juicer som gör gott för både kropp och själ. Helt klart en av mina favoriter för inspiration i köket just nu.

Bland recepten finns: olika sorters pinnglass (perfekt att ha i frysen när barnen eller du själv vill ha något sött), mjukglass, sandwich, glasstårta, glasskaka och glassbakelse för att nämna några. Smaker som garanterat gör alla sötsaksälskare glada som glass med exempelvis kanel, bär, lakrits, pecan, jordnöt, choklad, apelsin och, cookie dough.

Recept på raw glass står i fokus men det finns även recept på mylkshakes helt fria från mejerier, med nötter och frön som bas.

Till smoothie-och juicerecepten får våra svenska superfoods komma till sin rätt: grönkål, rödbetor och kålrötter bidrar med smak, färg och massor av näring. I varje recept lyfts en boost fram, det vill säga en ingrediens som gör det där lilla extra för hälsan.

Mums. en bok jag varmt kan rekommendera. Det vore fantastiskt om det fanns ett glasscafé med alla dessa härliga glassar, skulle gå förbi så ofta jag hade möjlighet =)

Boken Rawsome finns att köpa för 177 kr på adlibris.se

Tre recept från boken hittar du här:
Glass med bär och kokosgrädde
Glass med smak av kanel och ingefära

Oreo Cookie Ice Cream Sandwich

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.