Nyttig mangoglass med raw chokladsås
Efterrätter,  Mat & Recept,  Yogablogg

Raw mangoglass med chokladsås

Nyttig mangoglass med raw chokladsås

Att få tag på hälsosam och nyttig glass är inte det lättaste men det är enkelt att göra fantastisk glass hemma. Just nu är min favorit raw mangoglass med chokladsås som både ger njutning och energi.

Gör så här:

Mixa ett paket mango (eller några frusna mango om du har det) med en banan. Ät med en gång, annars smälter den och det blir en smoothie istället för glass.

Chokladsåsen:

Smält 1 stor msk kokosolja (eller 2 om ni är fler) i en skål över hett vatten. Rör i några skedar raw cacao och lite agave.

Häll chokladsåsen på glassen och njut! Chokladen stelnar när den möter den iskalla glassen.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.