Nyheter

Prinsens Sofia Hellqvist gör yogakläder för välgörenhet

Sofia Hellqvist, 26, tidigare omtalad i Paradise Hotel och som prinsens flickvän har ett stort intresse yoga och välgörenhet.  Enligt uppgifter till Aftonbladet är nästa steg att sälja yogakläder till förmån för barn i Afrika.

Det många inte känner till om Sofia Hellqvist är att hon för inte allt så länge sedan bodde i New York och bland annat jobbade som yogainstruktör. Idag ägnar hon sig en del åt välgörenhetsprojektet Project playground som hon driver tillsammans med Frida Vesterberg. Sedan ungefär ett halvår har hon i hemlighet arbetat med klädmärket ”Joy of mindfulness”. Sofias yogakläder kommer att säljas i ett 50-tal svenska butiker från nästa vår, skriver Aftonbladet.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.