Premiär för en ny Yogagala

0
8
Premiär för en ny Yogagala

Premiär för en ny YogagalaDen 9 februari 2017 får yogan sin egen gala på Södra Teatern i centrala Stockholm.
– Det här blir en galakväll för alla som älskar yoga och vi ser fram emot att bjuda på en festlig och högtidlig galakväll med underhållning, utnämningar, god mat och mycket mingel, säger Mikael Nyberg, chefredaktör på Yoga för dig som arrangerar galan.

Fyra dagars yogafest

Galan kommer att hållas på Södra Teatern vid Slussen i centrala Stockholm torsdagen den 9 februari, dagen före Yoga Games i Stockholm.
– Det blir en yogafest i Stockholm i dagarna fyra, först med Yogagalan på torsdagskvällen, sedan med yogaklasser i storformat på Yoga Games fredag, lördag och söndag. Förhoppningen är att vi ska stärka varandra, det finns ju många yogisar i Stockholm just den här helgen. I bästa fall kan vi hjälpa varandra att erbjuda ännu mer för yogapubliken den här helgen, säger Mikael Nyberg.

Bakgrunden till galan är aktiviteten Årets yogalärare

När den anordnades för första gången av Yoga för dig i fjol mötte ett stort intresse bland tidningens läsare. Men det är ingen tävling. Snarare tvärtom.
–  Många älskar sin yogalärare, genom att nominera har de här en möjlighet att visa sin uppskattning och ge något tillbaka till sin älskade lärare, vars betydelse i extremfallen betytt skillnaden mellan liv och död. Syftet är att ytterligare lyfta yogalärarens roll och betydelse, säger Mikael Nyberg. Utöver Årets yogalärare kan du nu även nominera i kategorin Årets yogi, Årets insats för barn och unga, Årets forskning/studie och Årets yogahäng.

Kan du kommentera kategorierna Årets yogi och Årets yogahäng?

– Med Årets yogi söker vi en person som förmår inspirera och dela med sig av sitt kunnande, personen har ett tydligt socialt patos, en yogahjälte om man så vill som gör världen lite bättre genom sitt sätt att vara och verka. Årets yogi kan mycket väl vara en hängiven yogautövare, men måste inte vara det. Det finns personer utanför yogans värld som är tänkbara kandidater. Med Årets yogahäng vill tidningen omfamna yogaresorna, -retreaten och -festivalerna och lyfta fram de arrangörer som lyckats erbjuda och tillhanda något som på allvar har bidragit till att få människor att övergå till en mer yogisk livsstil. För mig är inte denna kategori av mindre betydelse än de andra, bara för att den berör lättsamma ämnen som resor och retreater. Jag tror att det många gånger är i dessa sammanhang som människor vågar och kan låta förändring ske i sina liv, säger Mikael Nyberg.

Läs mer om och boka dig på Yogagalan här

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][wp_ad_camp_2][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.