Premiär för YogaDJam i Stockholm

0
1
Yoga till DJ-musk i helgen i Stockholm

Yoga till DJ-musk i helgen i Stockholm

Nu på söndag är det premiär för YogaDJam på Hötorgsterrassen i Stockholm. Ta med din matta och njut av en timmes vinyasayoga med yogaläraren Rebecka Potipa och musik framförd live av den australiensiska discjockeyn Micha ”Morphingaz” Walter.

Det är kärleken till yoga, musik, dans och gemenskap som ligger bakom eventet.
Yogaläraren Rebecka blev inspirerad av yogans förmåga att läka, transformera och skapa harmoni i både kropp och själ. Micha har utövat olika yoga stilar från och till de senaste 15 åren. Genom yogan fann han ett andrum från den annars hektiska livet som turnerande DJ. Han upptäckte hur han med enkla asanas och andningsövningar kunde finna lugn och fokus även i de mest stressade situationerna.

Hur kom ni in på yoga?
Rebecka började med yoga för ca. 7 år sedan när hon var på en resa i Australien. En vän tog med henne till en Vinyasa klass och det var som att själen hade hittat hem och började sedan gå på regelbundna klasser. Hon kände en stark längtan att få dela med sig av yogan till andra och utbildade sig till lärare 2011. Sedan dess har hon brunnit för att undervisat yoga i Europa, Asien och Australien.
Micha har utövat olika  yoga stilar från och till de senaste 15 åren. Genom yogan fann han ett andrum från den annars hektiska livet som turnerande DJ (de senaste 20 åren har han spelat på scener över hela världen). Han upptäckte hur han med enkla asanas och andningsövningar kunde finna lugn och fokus även i de mest stressade situationerna.

Vad är yoga för er och vad har det gett er?
Yoga för oss är precis det som ordet står för, förening. Det finns ingen större gåva att återupptäcka sig själv, den egna storheten, potentialen och kärleken.

Vad kan det ge att göra yoga till musik?
Precis som yoga är musik ett universellt språk som berör oss alla. Musik är otroligt helande men har också förmågan att skapa en känsla av glädje och frihet inom oss. På YodaDJam har Micha satt ihop musiken på ett sånt sätt vibrationerna matchar de yoga positioner vi flödar genom. Vi kommer även ha stunder av fri rörelse där musiken hjälper deltagarna att släppa taget och dansa loss.

Kostnad: YogaDJam är gratis, men antalet platser är begränsat så kom i god tid.
Ta med: en yogamatta, ett liggunderlag eller ett badlakan.
Vart: Hötorgsterrassen ligger mellan Hötorgsskraporna 1 och 2, mot Konserthuset.
När: klockan 16:00 på söndag (23 augusti).
Läs mer om evenemanget och anmäl dig på eventets Facebooksida.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][wp_ad_camp_1][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.