Yoga på fitnessfestivalen29 nov-1 dec är det för nionde året dags för Fitnessfestivalen i Göteborg och för första gången finns även yoga på schemat. Nu kan vi erbjuda dig som läsare ett specialpris. Så ta på dig träningskläderna och kom.

Fitnessfestivalen på Svenska Mässan i Göteborg är Nordens största mässa för fitness- och hälsointresserade, med 25-30 000 besökare. Catharina Rytter, en av arrangörerna och den ansvariga för införandet av yogan på festivalen, anser att yogan är ett suveränt komplement till träning, framförallt för att den gör att man också binder ihop träningen med den mentala biten. En djupare intervju med Catharina kommer i veckan.

Bli inspirerad och öka din rörlighet
Online yogasajten Yogobe kommer finnas på plats i en helYogaläraren Anjat ny hall som inspirerar till ett sundare liv. Här kan du prova på massor av aktiviteter och lyssna på inspirerande föreläsningar av bl a Paolo Roberto, Karl Dyall, Blossom, D-Flex m fl. Men det vi gillar mest är att yogaläraren Anja Bergh håller en morgonklass under söndagen 9:45 och att acroyogisarna Milla Floryd och Anki Frodi-Lundgrens håller en imponerande luftakrobatisk show kl 14.00. Anjas yogaklass riktar sig till alla som redan har en stark fysik men behöver öppna upp för att få mer rörlighet.

Specialpris för yogisar
Som samarbetspartners till Fitnessfestivalen kan vi tillsammans med Yogobe erbjuda dig ett specialpris för söndagen. För endast 190 kr får du inte bara entré till mässan, utan även en plats på Anja Berghs klass ”Stark – hela vägen ut”. (Ordinarie pris för entré och pass är 280 kr). Anmäl dig så snart som möjligt då antalet biljetter till specialpris är begränsat.

AcroyogisarSå här gör du
Köp dina biljetter direkt hos Svenska Mässan genom denna länk. Tryck på ”bjudkod”, följ instruktionerna.

För söndagen: ange bjudkod: 77mp95 för att få specialpris för inträde till mässan hela söndagen och plats på morgonyogan. (Du kan välja att ange fler än en bjudkod.

För lördagen:  ange bjudkod: ep6ndq som ger förköpsrabatt för lördagens inträde, pris 140 kr. (ord. pris 180 kr) Då kan du se Acro-yoga 10.00 med Milla och Cecilia Wede, samt luftakrobatik 17.10 med Milla och Anki.

Hoppas vi ses på mässan!
Milla, Anja, Leia på Allt Om Yoga, Peter & Anna på Yogobe

Vid frågor på erbjudandet kontakta: info@yogobe.com
För mer information om mässan: fitnessfestivalen.se

 

 

Föregående artikelOm knip, knip, knip
Nästa artikelTips på Yogakläder med krut i – direkt från New York

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.