Prana Flow Yoga är den amerikanska yogaläraren Shiva Reas yogaform
Yogaformer

Prana Flow Yoga – flödande och kreativa yogaklasser

Prana Flow Yoga är den amerikanska yogaläraren Shiva Reas yogaform Prana Flow Yoga är den amerikanska yoginigurun Shiva Rea’s yogaform. En Prana Flow- yogaklass fylls av vinyasa flow med fokus på vitaliserande andning, stärkande asanas, musik och tid för eftertanke.

Prana Flow Yoga härstammar från Krishnamacharyas lära, bhakti, tantric shaivism, ayurveda, somatics och yogaläraren Shiva Reas egna erfarenhet.

Yogaklasser med fokus på vinyasa
Med rötterna i yogisk filosofi och till ett genomarbetat soundtrack av musik guidas man in i upplevelsen av pranashakti. Det betyder att vara i flöde, kontakt och medvetenhet.  Yogaklasserna byggs i steg, i kreativa, flödande sekvenser som pulserar av andning och rörelse (vinyasas).

Viktigt med kreativt medvetande för stadsyogis
Andningen är central i denna yogaform. I en klass ges också plats för ”sahaja yoga”: var och ens egen kreativa, spontana yoga. Shiva Rea menar att det är väldigt viktigt att bygga upp ett kreativt medvetande och finna sin egen puls, inte minst för stadsyogis som lever distanserade från naturen.

Prana Flow Yoga i Sverige
Mia Hasser Hozhona undervisar i Stockholm.   Läs mer om henne och Prana Flow Yoga på littlewing.se

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.