Home Nyheter Poweryogin Baron Baptiste hjälper människor med MS

Poweryogin Baron Baptiste hjälper människor med MS

by Leia

Den välkända amerikanska poweryogaläraren Baron Baptiste har tillsammans med läkaren Elliot Frohman utvecklat ett yoga program för dig som har MS.

MS Yoga är ett träningsprogram för att hjälpa personer med multipel skleros hantera sin sjukdom, vara aktiva och fortsätta att göra saker som de älskar att göra. Två världsberömda experter – Baron Baptiste, känd inom poweryoga, och Dr Elliot Frohman, en neurolog som specialiserat sig på behandling av personer med multipel skleros – har samarbetat för att skapa detta speciella Yoga program som sägs hjälpa dig som som har MS.

MS Yoga använder lugna rörelser, långsam stretching och andning för att minska stress och frigöra muskelspänningar, så att du kan ta itu med dina individuella behov i din egen takt. Om du har en dålig dag, kan du ändra ditt program och göra något mindre intensiv yoga. Om bättre dagar, kan du utmana dig själv för att förbättra din yoga möjligheter.

MS Yoga program sägs kunna hjälpa dig att:

* Minska muskelsvaghet och stelhet.
* Minska spasticitet och andra symptom.
* Förbättra din styrka, balans, flexibilitet och koordination.

För mer information

Mymsyoga.com
Baron Baptiste’s hemsida

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer