Powerprincipen – framgångsformeln som lyfter din karriär (och ditt liv)

0
6

Trött på ditt jobb, sugen på en annan karriär eller behöver du bara lite inspiration och positiv peppning? Författarna Camilla Björkman och Ulrika Ek vill med sina tio olika powernycklar visa att alla kan lyckas – även om du inte har den rätta utbildningen, pengarna eller kontakterna. Varför inte börja idag och varje dag göra minst en sak som tar dig närmre ditt mål!

Okej, titeln på boken kanske inte alls handlar om yoga men jag ville ändå nämna den för det är en bok som vill  inspirera, guida och peppa dig till att göra det du drömmer om. Nycklarna i boken fokuserar på allt från att hur du börjar tro på dig själv, hittar din passion, sätter mål, blir smart, lär dig hantera motgångar men framförallt tar ansvar för ditt liv och det du vill ha. Varje kapitel börjar med inspirerande citat, därefter kommer  ett inspirerande avsnitt från en framgångsrik kvinna i Sverige, som använt sig av någon av dessa powernycklar för att lyckas. Dessutom innehåller varje kapitel inspiration från författarnas egna liv och karriärer (Ulrika är chefredaktör på tidningen Cosmopolitan, Camilla Björkman är mediaentreprenör och frilansjournalist).

Gillar upplägget i boken med mycket utdrag från livet, både kvinnorna som intervjuas och författarnas egna erfarenheter, de konkreta tipsen och djupare information om hur du kan använda nycklarna i ditt eget liv.

Läs mer om boken på powerprincipen.se