Nyheter

Pop Up Yoga Stockholm

tjejernapopupyogaNu har Pop up-yogan har kommit till Stockholm, yogaklasser kommer hållas runt om i Stockholm för att göra yoga tillgängligt för fler.
– ”Det ska inte behöva vara en så stor grej att yoga. Man ska inte behöva åka långt och det ska inte vara dyrt, säger Maria Ekman, en av initiativtagarna till Pop Up Yogan.

Genom att inte ha fasta lokaler kan de hålla nere priserna, de har bland annat klasser på Elements Spa, Clarion Hotel. En drop in klass kostar 100 kr och ett 10-kort 550 kr. Alla är välkomna!

popupyogasthlm”Yoga är för  alla och alla  kan  yoga”, säger  Josefine  Bengtsson,  yogainstruktör  och  en  av  grundarna. Yoga har  hjälpt  mig  ur  stress, press och prestationsångest. Jag är säker på att vårt samhälle blir lyckligare om fler människor får in yoga och meditation som en daglig rutin därför brinner jag för att göra yoga tillgängligt för fler”. En av anledningarna till att Pop Up Yoga skapats.

För mer information om när och var du kan yoga kolla in deras sida på Facebook.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.