Home YogaeventsYogafestivaler Påsktips: Fira en alternativ påsk på ängsbacka med yoga och dans

Påsktips: Fira en alternativ påsk på ängsbacka med yoga och dans

by Miss Yogi

Dans och Yogafestival på ÄngsbackaI helgen, med start på skärtorsdagen arrangerar Ängsbacka en påskfestival med mycket yoga och dans på schemat. Har du inga planer i påsk men ekonomin och lusten finns det fortfarande möjlighet att åka till den alternativa kursgården utanför Karlstad.

Vad sägs om att börja påsken med att expandera din livsenergi med yogiska andningsövningar eller smyga ut i mörkret till Strawberry house med tända ljus och möta dig själv i sång?

Efter en god närande frukost kan du lära känna din kropps unika flöde med Authentic Movement eller möta dig själv i en främlings ögon i Heartdance. På eftermiddagen kan du prova Kundalini yoga, komma närmare din essens med Frigörande Andning eller dansa dina känslor såväl stilla som dynamiskt i Movement Alchemy. Kvällen kanske avslutas med en konsert, dans genom de 5 rytmerna eller öppen scen.
Läs mer om yoga och dansfestivalen på ängsbackas hemsida.

Du kanske också gillar:

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer