Är du trött på de vanliga ytliga dejtingsajterna? Längtar du efter att möta en partner som har en passion för yoga, personlig utveckling, träning och en hälsosam livsstil? Som tycker att det är viktigt med medvetenhet och vill gå lite djupare? Då kanske OmSingels.com är något för dig. Och det bästa av allt:
– OmSingles.com har redan en hel del medlemmar från Sverige och självklart hoppas vi på att det kommer fler, säger grundaren Oliver Hoffman när jag kontaktar honom.

Oliver Hoffman, grundaren av OmSingles.comOmSingels grundades för cirka1,5 år sedan för att hjälpa yogis världen över att hitta kärleken. Oliver har själv varit lyckligt gift i 16 år men såg att behovet fanns bland sina vänner. Främst handlade det om att de hade svårt att hitta någon som de matchade med och som hade samma grundläggande värderingar och intressen.

En av sakerna som skiljer OmSingels från de traditionella dejtingsajterna är att de tror att chanserna att hitta lyckan ökar om man inte begränsar dejtingen till en lista med statistik. Istället har de frågor som:

-Which path currently describes yours?
– How do you connect to zen?
-What is your creative talent?

Lite kuriosa:
Alla dejtingsajter brukar ju skriva om par som har funnit varandra och gift sig. De första som gifte sig, som träffats via OmSingels var från olika länder och gifte sig efter 6 månader.

Vill du veta mer eller registrera dig?
www.omsingles.com

Föregående artikelYogaläraren Patrick Beach ser fram emot Sverige
Nästa artikelRecept på raw blåbärs & nässelbollar

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.