Om knip, knip, knip

0
10

Knip för bättre hälsa av Karin Björkegren Jones– Knip rätt så kan du få en stoltare hållning, bättre sexliv och en plattare mage, säger Karin Björkegren Jones som kom ut med sin bok Knip för bättre hälsa tidigare i år.

Knipövningar är precis som all annan träning en färskvara, men den går glädjande nog snabbt att öva upp om du tränar regelbundet. För kvinnor är knipet livsviktigt, oavsett om du varit gravid eller inte, menar Karin.

Många fördelar med att knipa
Hon berättar att vi kvinnor måste lära oss att bygga upp vår bäckenbottenmuskulatur för att inte drabbas av inkontinens och för att förebygga ryggont, livmoderframfall, bäckenbottenuppluckring och ålderskrämpor genom att lära oss att knipa rätt. Då får du en stoltare hållning, plattare mage och ett roligare sexliv på köpet.

Knip för bättre hälsa
I sin nya bok har Karin intervjuat kvinnor som är experter inom området, och alla ger sina bästa tips och övningar för hur man lär sig att hitta knipet, får bättre hållning och starkare rygg. Något som enligt författaren ger dig en stark och frisk kropp och dessutom ett bättre sexliv på köpet!

Författaren och yogaläraren Karin håller även workshops i ämnet och du hittar henne på yogavita.se.

Annons: 138kr på Adlibris

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.