Om City - ny serie med fokus på yogaI den nya tv-serien OM CITY får vi genom skådespelaren Grace’s ögon följa det tuffa livet som yogainstruktör i New York. Vi får följa med henne på yogaklasser, möta en yogainstruktör som ballar ur en, se hur hon hanterar sin chef som bara fokuserar på att lyckas med sin yogabusiness. Vi får följa med henne hem till familjen där hon försöker få mamman att börja yoga. Vi får följa med henne på dejt med en kille som har fördomar om alla yogainstruktörer. Ja, man får följa med henne i många av livets alla situationer.

Grace är en underbar karaktär som lever det fria hippie-livet och försöker hitta frid inom sig. Hon är lätt att identifiera sig med och jag tror att många yogis, instruktörer och yogalärare där ute kommer känna igen sig i något av det som händer.

De första tre programmen är bara tio minuter långa, de kommande fyra är lite kortare. Så hela mini serien tar bara runt en timme att titta på. Tycker den är bra, både manuset och skådespelarna. Skrattade flera gånger.

Detta projekt är finansierat via Kickastarter men jag hoppas  att någon av de stora TV-kanalerna kommer köpa in serien framöver. Vore fint om det visades något som ökar människors medvetenhet och förståelse för varandra och sig själva! Det behöver vi i denna världen. Hoppas också att OM CITY lyckas få fler människor att få upp ögonen för yoga! Här kan du kolla in alla 7 programmen!

Föregående artikelLängtar du efter kärlek? Skippa malan
Nästa artikelInstagramutmaning: #sunnyseptember

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.