Om Alltomyoga

Välkommen hit till Alltomyoga.se Jag heter Leia, är 39 år och har haft yoga och meditation som en självklar del i mitt liv de senaste tjugo åren. 
Alltomyoga.se är en av Sveriges äldsta yogabloggar och jag startade den sommaren 2005. Mitt engagemang under åren har gått upp och ner beroende på yttre omständigheter men under 2021 är min intention att få liv i den igen.

Jag bor i Göteborg, har en son som snart fyller 4 år och försöker alltid börja dagen en stund på yogamattan. Sedan jag blev mamma är det inte lika enkelt 🙂

Ibland blir det en timme men för det mesta 10-30 minuter. För mig är det viktigaste i livet att komma i kontakt med det inre och vakna upp och bli mer medveten. Jag tror det är en förutsättning för att bli lycklig och klara av att möta livets alla utmaningar.

Yogan har gett mig så mycket glädje och jag hoppas kunna inspirera dig till att upptäcka hur yoga kan tillföra glädje och visdom i ditt liv också.

Min förhoppning är att denna blogg ska inspirera till en ökad medvetenhet med nya handlingar och nya val - som hjälper till att skapa ett enklare, härligare, roligare och genuinare liv utifrån ditt hjärta!

Hoppas du hittar inspiration och yogaglädje hos mig! Stor kram


Maila mig på info@alltomyoga.se om du vill komma i kontakt med mig!

Leia