Frågor & Svar

Olämpligt att stå i hunden efter operation?

Hej Catarina,

Kan det vara direkt olämpligt att stå i hunden eller utföra någon av de upp och ner vända positionerna om man har genomgått en operation i huvudet? Operationen bestod i att lätta på trycket och tömma ut vätska. Att stå i hunden är mycket jobbigt för mig eftersom jag upplever det som att ögongloberna pressas ut.

Tacksam för svar, Eva Lindström

Hej Eva!
Det verkar vara klokast att lata bli – det finns många andra underbara ställningar som du kan göra.

Om Shanti,
Catarina Lacayo

Kommentarer inaktiverade för Olämpligt att stå i hunden efter operation?

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.