Nyutkommen svensk raw food bok – Karins Gröna Värld, Livsstil & Raw Food

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Karins Gröna värld. En ny svensk raw food bok.

Debutanten Karin Haglund kallar sin bok för en praktisk livsstilsguide som gör det enkelt att förbättra sin livsstil, och då också sin hälsa, på ett kul och inspirerande sätt.

Boken innehåller en faktadel med praktiska tips på vad man själv kan göra för att förbättra hälsan och få mer energi, och den andra halvan fokuserar på Karins godaste raw food recept.

Boken har hela 250 sidor och känns som en gedigen bok i handen. Dessutom är den full av vackra bilder och snyggt designad. De första hundra sidorna innehåller information om kroppen, vad som påverkar vår hälsa, kostens betydelse, raw food, bra vanor samt även en del som fokuserar på det mentala.

Ett bättre liv på alla sätt
Karin hoppas att boken ska ge inspiration och en förståelse för vad som verkligen påverkar vår hälsa, energi och hur vi mår. Såväl kosten som andningen och det mentala. Att den djupare förståelsen leder till en förändring i livsstilen med mer naturlig grön mat, mer raw food, rörelse och en harmoni och nöjdhet som gör livet bättre på alla sätt!

Raw rödbetsravioli?
Recepten innehåller ”vanliga raw food rätter” som pizza, bröd och lasagne, men även sallader, smårätter, röror och en sak vi aldrig hört talas om innan. Vad sägs om recept på raw rödbetsravioli?
Självklart finns det även recept på desserter och fika; himmelsk chokladtårta, jordgubbstårta med browniebotten och praliner.

Karin titulerar sig hälsocoach, kostrådgivare, personlig tränare, raw food-inspiratör och nu kan hon lägga till författare på listan. Hon driver företaget LifeVision tillsammans med sin man där de jobbar med utbildningar, föreläsningar och events.Karins Gröna Värld – Livsstil & Raw Food finns att köpa för 298:- på hennes företags hemsida.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous articleAtt hänga upp och ner är superenkelt med YogaSwing
Next articleVinn Johanna Anderssons nya yoga DVD