Härliga råa chokladtryfflar
Efterrätter,  Mat & Recept

Nyttig choklad som ger livsenergi


Mmmm, det gör så gott..både för själ, njutning och livskraft. Man kan ju nästan säga att det är yoga choklad.

Dessa chokladhjärtan är gjorda av:
Jag går alltid på känsla, stoppa i allt i mixern, smaka, känn, blanda i mer, så detta är bara lite riktlinjer…
Blötlagda cashewnötter, ca 3 dl
Kokosolja, ca 1 dl (finns i hälsokostaffärer)
15 dadlar
Lite mesquite pulver
Agave sirap, ca 1 dl kakao
Lite raw honung
Äkta vaniljsocker

Gör så här:

Mixa allt. Smaka sedan av och se om det är något som fattas.
Gör sedan bollar eller lägg i någon frysform, gör du bollar kan du även rulla dem i kakao eller annat som du har hemma.
In med dem i frysen!
Ät och njut!

well, inte helt råa, men ganska nyttiga. Ibland när jag råkar ta i lite för mycket kokosolja blir smaken – ja, bara som kokos, den tar över helt, då sötar jag med dadlar, honung eller vad som finns hemma…

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.