Nytt samarbete som främjar yogalärare

Nytt samarbete som främjar yogalärare
Genom ett samarbete mellan Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, friskvårdsbranschens största organisation, och Svenska yogalärarförbundet kan nu yogalärare få tillgång till den trygghet det innebär att vara del av en större organisation när det gäller till exempel försäkringar och kvalitetssäkring.

Yoga har en självklar plats inom friskvården i Sverige och lagom till Allt för hälsan och Fitnessfestivalen har Kroppsterapeuternas Peter Feldt och Yogobe/Svenska yogalärarförbundets Peter Munteanu utvecklat ett samarbete som ska ge yogalärare en möjlighet att få ta del av en större gemenskap inom friskvårdssverige.

Yogalärare kommer erbjudas möjlighet att bli medlemmar i Kroppsterapeuternas förbund och får därmed tillgång till den trygghet det innebär att vara del av en större organisation.
– Det känns fantastiskt och tryggt att tillhöra ett stort och väletablerat förbund som är opinionsdrivande, bland annat för BOT-avdraget, säger Peter Munteanu.
– Yogan är så stor i Sverige att den förtjänar att synas, uppmärksammas och vara del i ett sammanhang med andra friskvårdande metoder, säger Peter Feldt.

Tillsammans kommer de att arbeta för att integrera och utveckla yogans position i förbundet och på marknaden.

Foto: Yogafoto.se

Previous articleVeckans yogalärare Nellie Rolf: ”Yogan är mitt andningshål”
Next articleSenaste numret av Yoga för dig ute!