Nytt nätverk för yogalärare ger inspiration och fortbildning

Nytt nätverk för yogalärareNätverket som är nystartat drivs i nuläget av Ganesh yoga som består av Anjali och Surya. De har startat nätverket för att de tror på samarbete och att det kan öppna upp nya möjligheter. Förhoppningen är att nätverket skall bidra till att öka samarbetet mellan olika yogalärare och yogastudios.

– Vi tror också att ett yogalärarnätverk kan bidra till ökad gemenskap, handlingskraft och tydlighet samt fungera som ett stöd och som en kontinuerlig fortbildningskanal. Tillsammans besitter vi yogalärare en massa kunskap och erfarenhet från olika yogarelaterade områden, säger Surya.

Nätverksträffar och yogaklasser
En av de största fördelarna man får av att vara med i det nya nätverket är att få ta del av nätverksträffarnas yogaworkshops. Yogalärarna som ingår i nätverket håller workshops för varandra på träffarna. Syrua och Anjali menar att det är en möjlighet till bra och billig fortbildning som dessutom bygger upp och skapar gemenskap med andra yogalärare.

För mer information
På hemsidan ganeshyoga.se under cooperation kan du se vilka yogalärare som är med i nätverket och läsa mer om första nätverksträffen som arrangeras den 8-10 juni 2012 på YogaShakti i Stockholm med temat: ”Peaceful Warrior”.
För att bli med i nätverket skickar man ett mail till happy@ganeshyoga.se med sitt namn, epostadress och ev hemsida.

Previous articleVarför får jag så ont av yogan?
Next articleKan man gå ner i vikt med yoga?