Home Nyheter Nu kan du yoga på Heathrow Flygplats

Nu kan du yoga på Heathrow Flygplats

by Leia

Flygbolaget SkyTeam ett nytt sätt att få sina kunder att slappna av före flygningen. Med Yoga. Yogamattan kan du lämna hemma och har du aldrig yogat eller är för trött för att tänka kan du bara titta på videos som förklarar hur du ska göra.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
SkyTeam erbjuder Yoga till sina medlemmar

SkyTeam erbjuder Yoga till sina medlemmar

Den 19:e augusti öppnade en yogastudio på Heathrow, London. Det är ett pilotprojekt under två månader som är tillgänglig för deras medlemmar som flyger från London Heathrow på någon av de 13 flygbolag som trafikerar flygplatsen. Direkt i anslutning till terminal 4.

Vi hoppas ju självklart att yoga på flygplatsen är här för att stanna och att alla ska få komma in i det exklusiva rummet i framtiden! Och med tanke på hur många passagerare som passerar där och hur intresset för yoga hela tiden ökar är nog chanserna är stora.

Läs mer på SkyTeams egen sida.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Du kanske också gillar:

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer