Flygbolaget SkyTeam ett nytt sätt att få sina kunder att slappna av före flygningen. Med Yoga. Yogamattan kan du lämna hemma och har du aldrig yogat eller är för trött för att tänka kan du bara titta på videos som förklarar hur du ska göra.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

SkyTeam erbjuder Yoga till sina medlemmar
SkyTeam erbjuder Yoga till sina medlemmar

Den 19:e augusti öppnade en yogastudio på Heathrow, London. Det är ett pilotprojekt under två månader som är tillgänglig för deras medlemmar som flyger från London Heathrow på någon av de 13 flygbolag som trafikerar flygplatsen. Direkt i anslutning till terminal 4.

Vi hoppas ju självklart att yoga på flygplatsen är här för att stanna och att alla ska få komma in i det exklusiva rummet i framtiden! Och med tanke på hur många passagerare som passerar där och hur intresset för yoga hela tiden ökar är nog chanserna är stora.

Läs mer på SkyTeams egen sida.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Föregående artikelInstagram Yoga Selfie: Yogaläraren Viktor Frih
Nästa artikel”För mig är yoga den ultimata träningsformen”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.