Nya yogabloggaren Jennifer: ”Yogan får mig att ifrågasätta allt jag gör”

Jennifer alltomyogas nya yogabloggare

Vår nya yogabloggare heter Jennifer, är 24 år, ”born and raised” i Stockholm.
– Jag är ganska ny på min yogaresa, har praktiserat cirka 1,5 år och håller fortfarande på att utforska mig själv på mattan och olika stilar. Just nu slår mitt hjärta hårdast för Anusarayoga och mantrasång, säger Jennifer.

Hur har yogan påverkat ditt liv?
– Yogan har gjort mig till en mer medveten människa, den får mig att ifrågasätta vad jag gör, allt ifrån vad jag har på mig och stoppar i mig till vad jag säger och tänker, både om mig själv och till andra.

Vad vill du ge till läsarna?
– Jag hoppas kunna dela med mig av de upptäckter och erfarenheter jag får under resans gång, och på så sätt sprida kärleken och svaren på frågorna yogan ger mig. Plus inspirera alla fantastiska yogis där ute till att vara mer lekfulla med olika yogaposer, att våga prova på nya saker och öva på ett rätt och säkert sätt! För visst vill man ha möjligheten till ett livslångt förhållande till yogan, nu när man fallit för den.

Namaste, Jennifer

Mer om Jennifer och hennes yogavärld får ni läsa här på alltomyoga.se snart…

Previous articleYogalärautbildning i ashtangayoga som ger djup och mening, Nicaragua 11 juli-3 aug
Next article8 sätt att ge svar på tal och sanningen bakom myterna om att handla ekologiskt