Lotta Olsson om nya kärleken: ”Jag är så lycklig”

0
7
Yogan betyder mycket för Lotta

Yogan betyder mycket för Lotta, den flygande tjejen i blått Lottas första möte med yogan var en stor utmaning. Hon var rastlös i sinnet och  van vid svettiga och fartfyllda pass. Hon beskriver den första yogaklassen som frustrerande, fysiskt utmanande och tuff. Det var inte kärlek vid första mötet utan det var först när hon träffade yogaläraren Jordan Bloom som hon blev kär på riktigt.

De senaste 15 åren har Lotta Olsson jobbat med kost, träning, stress och mental träning. För 6 år sedan klev yogan in i hennes liv på allvar. Det började som ”ett sista pass” på träningskonvent, för att övergå till en fysisk träningsform när hon upptäckte den mentala effekten yogan hade på henne. Idag driver hon yogastudion Yoga nu i Landskrona tillsammans med sin vän Petra Gustafsson.

Hon blev kär på riktigt
– Det var när jag tog en Anusara yoga klass med Jordan Bloom som jag blev kär på riktigt! Äntligen hade jag hittat ett verktyg att bli starkare och få kontroll på min kropp som är överrörlig. Och ha kul samtidigt! Hoppet om att bli så stark att jag kunde ta upp skidåkningen igen tändes. Idag är hon inte långt ifrån sin dröm. I år är hon så pass stark i kroppen att hon vågar sig ut i backen igen.
– Jag kan inte beskriva med ord hur lycklig och tacksam jag är för att jag tog in yogan, framförallt Anusara och Virya yogan, i mitt liv.

Hur påverkar yogan ditt liv idag, rent konkret?
– Yogan påverkar mig på flera sätt. Den gör mig starkare och smidigare både i kropp och sinne. Yogan lär mig vara sann mot mig själv och därmed vara en bättre människa, säger Lotta.

Yogan hjälper mig att hantera livet som småbarnsförälder
Lotta berättar att yogan ger henne verktyg som gör att hon kan hantera vardagen på ett smartare och smidigare sätt. Verktyg som får henne att landa i nuet.
– Yogan samlar ihop min energi och kropp, så att jag kan bli mer fokuserad och kraftfull. Ger mig bättre hälsa och balans. Den hjälper mig även att lättare och smartare hantera livet som småbarnsförälder och egenföretagare.

Lottas livsmotto: leva mitt bästa liv här och nu designat av mig själv, fortsätta utvecklas och att njuta av livet.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.