Ny yogastudio i Stockholm: Altromondo

0
45
Yogaläraren Jennie Liljefors öppnar yogastudion Altromondo

Yogaläraren Jennie Liljefors öppnar yogastudion Altromondo

Yogainstruktören Jennie Liljefors byggde upp och drev en yogastudio i Alassio, Italien i sex år. Nu öppnar hon en ny yoga-oas i Stockholm, utan pekpinnar där man både kan upptäcka yoga som en träningsform och dyka djupare i den spirituella delen. – Min önskan är att alla ska våga prova yoga och att yogan ska bli tillgänglig även för en yngre publik, säger hon. Den nya yogastudion Altromondo slår upp dörrarna den 20 november på Grev Turegatan 18 i Stockholm

Vad betyder ”Altromondo”?
Det är Italienska och betyder ”En annan värld”. För mig symboliserar det att mötet med yoga innebär just det.

Vad hittar vi på Altromondo Yoga Studio?
Ett brett schema med yogaklasser för alla, bastu för skön avkoppling. Utöver yoga kommer det att finnas en välsorterad Rawfoodbar och en butik med produkter för kropp och själ. Vi har mysiga sittplatser framför brasan där man kan avnjuta gröna juicer, smoothies, näringsrik frukost, goda mellanmål och härliga sallader.

Vad ser du mest fram emot?
Jag hoppas att de som kommer till oss ska kunna släppa allt brus och stress och kliva in just ”en annan värld”. Att det ska bli en oas att kliva in i där man kan få lugn och ro, stimulans och utlopp. Där kunden ska få vara i fred, njuta, utvecklas, bli peppad, kliva fram eller bara stå bakom. Jag vill skapa ett ställe där alla kan få känna sig hemma och till freds med att bara vara sig själva och släppa sin fasad.

Vem är Jennie?
Jennie Liljefors har över 10 års erfarenhet av yogaundervisning. Hon lär ut Anusarayoga, Yin-yoga, gravid-yoga samt erbjuder PT-yoga. Hennes stora fokus ligger på hållningslära, mjukhet och humor. Hon arrangerar yogaresor och är med i 4goods nätverk samt är en av lärarna på yogaportalen Yogobe.com.

Prova på dagar under premiären
21-23 november öppnar studion och då erbjuder de prova på klasser. 100 kr per klass eller 300 kr per dag. Boka via mail : info@altromondoyga.com. Läs mer på altromondoyga.com.

Vill du yoga hemma med Jennie?
Jag jobbar som redaktör på Yogobe och har ett samarbete med dem och alla mina vänner får 14 dagars: Prova på att yoga hemma

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.