Ny yogabok som hjälper dig att hitta din balans i livet

Yoga för dig av Josephine Selander och Peter LjungsbergKraft, harmoni och balans är viktiga men icke alltid så enkla delar att få till i livet. Hur gör du för att finna balansen mellan aktivitet och vila, mellan utmaningar och återhämtning? Vi är alla olika och våra individuella behov skiftar. I  yoga för dig visar Josephine Selander och Peter Ljungsberg på olika vägar till hälsa med yoga.

I boken finner lär du dig vilken av ayurvedans tre persontyper (doshor) du tillhör; vata, pitta eller kapha och får hjälp att sammanställa ett yogaprogram anpassat efter just dina behov. Programmen är skapade av bokens båda författare i samarbete med naprapat Malin Flinck utifrån viryayogans genomtänkta system. Yogaprogrammen passar både dig som behöver komma ner i varv och dig som behöver mer kraft och energi, och det oavsett om du är novis eller om du stått på yogamattan i flera år. Längst bak i boken presenteras alla positioner tydligt med text och bild tillsammans med förslag på hur du kan förändra din yoga helt utifrån vad du för tillfället behöver för att finna balans.

Betyg: ****

Recension: Gillar boken, även om den inte är lika fantastiskt utformad med bilder, illustrationer och lika innehållsrik som hennes tidigare yogaböcker. Saknar även sammanställningarna på sekvenser som hon har med i sina andra böcker. Detta är en bra och lättsam bok, som särskilt passar dig som är ny i yogans värld och vill ha en bok som snabbt och lättläst lär dig mer om grunderna i yoga och ayurveda. Passar även dig som yogat ett tag och vill lära dig mer om doshorna och hur du med hjälp av ayurveda kan anpassa yogan lite mer efter din kroppskonstitution.

Annons: 198kr på Adlibris

Previous articleThe Golden Guru – Yogans motsvarighet till IronMan
Next articleJennifers #aimtruechallenge fortsätter med oanade insikter