Ny Yoga Dvd som inspirerar till yoga

0
5

Jennie Liljefors släpper yoga DVDIdag den 7 november lanseras Altromondo Yoga DVD med Jennie Liljefors i samarbete med Flippa K Soft Sport. Filmen innehåller fem timmar yoga, meditation och andningsövningar och passar dig som vill utveckla din praktik eller komma igång med yoga.

-Jag vill inspirera och förmedla magin i yoga, säger yogaläraren Jennie som nyligen flyttat hem från Italien där hon drivit yogastudion Altromondo Yoga. Jennie berättar att Altromondo betyder ”en annan värld” på italienska och namnet valdes med tanke på att mötet med yoga innebär just det.

Hur är Dvd:n uppbyggd?
Som en film med början, mitt och slut, men här kan du skapa handlingen själv, beroende på vad du söker, spänning eller lugn.

Vilken yogaform är det?
Filmen innehåller anusarainspirerad yoga som är en dynamisk yogaform som ger smidighet, styrka och harmoni. I anusarayogan jobbar man med biomekaniska hållningsprinciper vars syfte är att linjera kroppen rätt för att ge den ett bättre energiflöde och därmed komma åt den inre kreativiteten, kraften och energin.

Vart säljs Dvd:n?
Du kan köpa den här hos Jennie samt i Filippa K butiker i Stockholm och Malmö. (Stockholm: Grev Turegatan 18 & Brunogallerian Götgatan 36, Malmö: Södra Förstadsgatan 9)

Prova på yoga med Jennie online?
Är du nyfiken på att yoga med Jennie innan du köper Dvd:n kan du göra det hemma, Jennie är även en del av Team Yogobe – yoga hemma med Jennie nu.

Mer om Jennie Liljefors
Hon har många års erfarenhet av yogaundervisning och lär även ut gravidyoga och yin yoga (en lugnare form av yoga som stimulerar bindväv, ligament och inre organ). Hon erbjuder klasser, PT-yoga, anordnar yogadagar, workshops och yogaresor runt om i både Sverige och Europa. Jennie fortsätter kontinuerligt att studera och fördjupa sig inom yogans oändliga värld.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.