Ny yoga dvd med Rodney Yee

Rodney Yee's Ultimate Power Yoga DvdRodney Yee är en yogalärare som är väl rutinerad när det gäller att göra yogafilmer, nu har han kommit ut med en till: Rodney Yee’s Ultimate Power Yoga dvd, som sägs förbättra styrka, ge energi och få sinnet att slappna av.

Denna DVD innehåller fem kortare yoga program, som kan kombineras i en och samma sekvens, eller var för sig, så du själv kan utforma din egen träning som du vill.

Den första delen kallas Grundlägg styrkan, ett 19 minuter långt program som mestadels sker liggande på mage och avslutas sittande. Mycket mage och det går fort mellan vissa övningar, ibland knappt två sekunder.

Andra delen är Stärkande solhälsningar. Här börjar han sakta och mjukt. Hans röst är behaglig och det är bara de sista fyra minuterna som takten ökar, och det går ganska snabbt.

Tredje delen är Skulpterande stående poser, ett kortare yogaprogram på 15 minuter.

Den fjärde delen kallar han Ryggböjningar, som är tänkta att stärka och hjälpa ryggraden att återfå sin naturliga hållning. Det innehåller solhälsningar, och en del stående ställningar som krigaren 1. Denna delen avslutas på mattan med bakåtböjningar, som kamelen och kobran.

Den femte och sista delen, Den ultimata kraftåterhämtningen, innehåller massor av stående framåtböjningar och en kort, väldigt kort Savasana. Men det positiva är att du kan ligga kvar längre eftersom en skön musik fortsätter spelas tills du själv stänger av filmen!

Pris: från 129:-

Previous articleHelande öar får kropp och själ av slappna av
Next articleYoga effektivt vid oregelbunden hjärtrytm