Raw food matkasse för hela Sverige
Mat & Hälsa,  Nyheter

Ny matkasse med ekologisk raw food och recept

Raw food matkasse för hela SverigeMatkassar har blivit populärt och nu finns rawfoodmatkassen som innehåller raw måltider för hela veckan. Michaela Mårtensson som är pressansvarig hoppas att raw food matkassen kommer att ha en positiv påverkan både för de som äter maten och för samhället överlag.

-Vi kom på idén eftersom att det har blivit väldigt populärt med matkassar överlag i Sverige. Och det är ju inte så konstigt för det gör det så lätt och smidigt för gemene man att kunna laga mat hemma, äta nyttigt, inte behöva köpa hem massa olika slags råvaror och lägga den tiden och energin själv, säger Michaela.

Enkla recept för alla
Matkassen har recept och ingredienser för fem raw food middagar åt 2 eller 4 personer.Hon berättar att kockarna har valt ut raw food rätter som inte är svåra att tillaga eller behöver någon speciell utrustning.

Hur tror du att det skulle påverkar världen, samhället, eller den enskilda människan om fler åt raw food?

– Det skulle påverka samhället positivt och människor överlag, eftersom alla våra råvaror och produkter är ekologiska och framtagna under rättvisa förhållanden. Man får bättre energi av mat med mycket näring, intakta vitaminer och mineraler. Det finns mycket positiva fördelar med att implementera den här sortens mat i ens liv, säger Michaela.

Läst mer om Raw food matkasse på www.rawfoodmatkasse.se

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.