Ny matkasse med ekologisk raw food och recept

Raw food matkasse för hela SverigeMatkassar har blivit populärt och nu finns rawfoodmatkassen som innehåller raw måltider för hela veckan. Michaela Mårtensson som är pressansvarig hoppas att raw food matkassen kommer att ha en positiv påverkan både för de som äter maten och för samhället överlag.

-Vi kom på idén eftersom att det har blivit väldigt populärt med matkassar överlag i Sverige. Och det är ju inte så konstigt för det gör det så lätt och smidigt för gemene man att kunna laga mat hemma, äta nyttigt, inte behöva köpa hem massa olika slags råvaror och lägga den tiden och energin själv, säger Michaela.

Enkla recept för alla
Matkassen har recept och ingredienser för fem raw food middagar åt 2 eller 4 personer.Hon berättar att kockarna har valt ut raw food rätter som inte är svåra att tillaga eller behöver någon speciell utrustning.

Hur tror du att det skulle påverkar världen, samhället, eller den enskilda människan om fler åt raw food?

– Det skulle påverka samhället positivt och människor överlag, eftersom alla våra råvaror och produkter är ekologiska och framtagna under rättvisa förhållanden. Man får bättre energi av mat med mycket näring, intakta vitaminer och mineraler. Det finns mycket positiva fördelar med att implementera den här sortens mat i ens liv, säger Michaela.

Läst mer om Raw food matkasse på www.rawfoodmatkasse.se

Föregående artikelDe startade eget och skapade yogakläder under graviditeten
Nästa artikelVarför får jag ont i knäna av yogan?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.