Nyheter

Nu sätter yogan igång för hösten

Nu sätter yogan igång igen. Så härligt. Det är ändå inte samma sak att yoga hemma själv, även om man kan få schyssta yogaklasser online. Bilden kommer från en helgworkshop när Anusarayogaläraren Sianna var i Göteborg. Här på bilden guidar hon min vän och yogalärare Anja Bergh. Har du inte signat upp dig för en kurs än? Passa på att prova klasser och hitta en yogalärare och stil som passar dig. Många erbjuder gratis prova på klasser nu innan terminen sätter igång på riktigt.

 

Kommentarer inaktiverade för Nu sätter yogan igång för hösten

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.