Den 3-5 juni 2011 arrangeras Nordens största yogaevent på Svenska Mässan i Göteborg. Ett nytt koncept som går under namnet Yoga Games. Under tre dagar finns möjlighet att möta och yoga med lärare från hela världen.

Stora yogaevents görs idag med stor framgång i Tyskland, Österrike, England, USA och Kina för att nämna några länder. I Norden anordnas träningsevent i denna storlek men där är yogan endast en liten del av ett stort utbud med övriga träningsformer som exempelvis spinning och dans. Yoga Games sätter nu yoga i fokus i det största yogaeventet någonsin i Norden.

Både för nybörjare och yogalärare

Tillsammans med 1000 andra personer kan man delta i ett stort utbud av yogaklasser, föreläsningar och workshops. Yoga Games är för alla, både dig som vill prova yoga för första gången, är nybörjare eller dig som är van utövare eller instruktör. På fredagen kan man delta i fördjupande workshops och under helgen finns det närmare 50 yogaklasser att välja mellan.

Svenska och utländska yogalärare medverkar

Välkända presentatörer, från olika delar av världen, medverkar i Yoga Games för att motivera, utveckla, och ge dig en oförglömlig upplevelse. Bland ett stort utbud av presentatörer finns exempelvis Katy Appleton, Tiffany Cruishank, Duncan Wong och James D´Silva. Några svenska lärare är Blossom, Anja Bergh, Johanna Andersson, Leela G Hansen, Mine Taylan, Camilla Bergström och Ulrica Norberg.

Alltomyogas läsare får rabatt vid biljettköp
Ange alltomyoga vid bokning av biljetter till Yoga Game så får du 250 kronor rabatt! (Gäller vid anmälan för lördag och söndag).

För biljettbokning och mer information : yogagames.org.
Kolla in Yoga games på Facebook..