Nya web mini serien Namaste, BitchesÖppningsscenen i den nya webbserien Namaste, Bitches börjar med en ilsken yogalärare som röker och förbannar sin GPS. Sedan säger hennes nya chef att hon kan få en yogaklass om hon under de närmsta 5 veckorna får många följare på Instagram. Att göra parodi av yogavärlden i LA och visa hur yogaindustrin egentligen ser ut. Det är det som skaparen och huvudpersonen i filmen, Summer Chastant vill lyfta fram med den nya mini serien Namaste Bitches som nu finns att se på YouTube.

Namaste, Bitches är baserat på Summer Bastant’s egna liv. I serien får vi följa Sabine, en yogalärare som flyttar från New York till Los Angeles hennes liv som yogalärare. Det finns sex avsnitt i webbserien, varje avsnitt är cirka 5 minuter långt. Kolla in trailern nedan eller se samtliga avsnitt här.

Personligen gillade jag serien OM CITY bättre. Läs mer och kolla in OM CITY här!

Vill du vara med och göra en svensk mini yoga serie?
Jag är väldigt sugen på att göra en svensk version av en yoga webb serie, vill du vara med och skriva, agera eller har bra idéer så får du gärna kontakta mig på leia@alltomyoga.se. Blir vi ett gäng så kommer inspelning nog ske i Göteborg om du vill vara skådis.

Föregående artikelVeckans yogalärare: Sara Emilionie
Nästa artikelChristine Meltzer och Carina Berg mixar vin och yoga

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.