Nyheter

Morgonyoga hemma för att öppna upp, rensa ut och skapa space för det nya året

Imorse körde jag en yogaklass på Yogaglo med Anusarayogaläraren Elena Brower från 2010. Klassen heter Open to grace, vilket är den första principen inom Anusarayoga. Det är en skön 60 minuters yogaklass som öppnar upp höfterna och grundar, perfekt för morgonen och för dig som bara har en timme och vill få igång flödet i kroppen. Den var ganska lugn men en level 2 klass. Peak positionen var king pigeon (eka pada raja kaptoasana), men är man nybörjare kan man bara göra duvan, och varianter ges på flera ställen under klassen för den som önskar det.

Yogaklassen på Yogaglo.

Kommentarer inaktiverade för Morgonyoga hemma för att öppna upp, rensa ut och skapa space för det nya året

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.