Träningstights i mesh från Fashionablefit
Nyheter,  Yogakläder & yogaprylar

Modernt med mesh på yogamattan i höst

Träningstights i mesh från FashionablefitTräningstights med meshdetaljer verkar vara det hetaste just nu. Både NLY Sport och amerikanska Onzie har hakat på trenden. Vi får säkert se mer av det på yogamattan framöver. Priserna hos Nelly är från 299:- och Onzies kostar 62 dollar. Kolla in fler svarta tights här.

Svarta träningstights från Onzie

 

Bilder: Nelly och Onzie

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.