Moderiktiga turbaner för kundaliniyoga
Nyheter

Trendig och kvinnligare turban för kundaliniyogisar

Moderiktiga turbaner för kundaliniyogaInom kundaliniyogan är traditionen att täcka huvudet, och det kan räcka med en vit scarf. Att vira sin egen turban kan ta tid att lära sig men idag fick jag ett mail om denna lite trendigare variant på turbaner som nu säljs ut på rea på SpiritVoyage. De är tillverkade av bomull och finns i två färger, vit och natur. I början kan det ju ta ett tag att få till sin egen turban och denna marknadsförs som ett snabbt och enkelt sätt att täcka huvudet.

Jag måste medge att jag nästan började skratta när jag såg dem, mode och trender kommer alltid att påverka det som används i yogavärlden. Jag var på en presskonferens med Simon Low häromdagen och en av tjejerna ville att han skulle säga något om företagsvärlden och yoga. Simon menade att även om det kan verka som ”big business” är det fortfarande väldigt få som tjänar mycket pengar i yogavärlden, jämfört med andra världar. Det finns bara några enstaka, och yogalärare är inget man ska bli om ens primära mål är att tjäna pengar.

Titta mer på turbanerna och de roliga bilderna på Spiritvoyage.com

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.