Home Nyheter Mmmmm en grön drink till frukost

Mmmmm en grön drink till frukost

by Leia


Försökte bjuda en av mina sambosar, men hon bara tittade och rynkade på näsan.
Det har kommit ut en ny bok som heter Grönt för livet, skriven av Victoria Boutenko, som skriver om hur vi kan bli friskare och må bättre genom att tillföra gröna smoothies i vår vardag.

Hon har också kommit underfull med att även om man äter sin vanliga kost, kan man genom att dricka en liter av bladgrönt per dag få mycket positiva resultat. Själv åt dem raw food under många år, och läkte sina kroppar från åtskilliga sjukdomar som de led av, men kom till en punkt där dem inte längre mådde bra av det, det fattades något. Hon började studera schimpanser och för att göra en lång berättelse kort – kom hon fram till att det är väldigt hälsosamt och nyttigt att dricka bladgrönt!

Tänkte testa själv, en månad som det rekommenderas, är dock van vid att juica grönsaker i min råsaftcentrifug, men resultatet av att mixa det kanske blir annat!

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer