Drycker & smoothies

En grön drink gör att du orkar mer


Det har kommit ut en ny bok som heter Grönt för livet, skriven av Victoria Boutenko, som skriver om hur vi kan bli friskare och må bättre genom att tillföra gröna smoothies i vår vardag.

Hon har också kommit underfull med att även om man äter sin vanliga kost, kan man genom att dricka en liter av bladgrönt per dag få mycket positiva resultat. Själv åt dem raw food under många år, och läkte sina kroppar från åtskilliga sjukdomar som de led av, men kom till en punkt där dem inte längre mådde bra av det, det fattades något. Hon började studera schimpanser och för att göra en lång berättelse kort – kom hon fram till att det är väldigt hälsosamt och nyttigt att dricka bladgrönt!

!

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.