Mitt nya Raw Food kök av Erica Palmcrantz Aziz

0
5
Mitt nya Raw food-kök av Erica Palmcrantz Aziz

Mitt nya Raw food-kök av Erica Palmcrantz AzizSveriges raw food drottning har kommit ut med den nya boken: ”Mitt nya Raw Food kök”. För Erica var det kärlek vid första ögonkastet när hon mötte denna värld. Jag kände likadant när jag började bläddra i hennes bok.

Välkommen till min värld, börjar Erica boken och det är precis vad det är. En personlig kokbok där hon blandar recept med glada, positiva, peppande texter och delar med sig av och om sig själv och sin familj. Boken är peppande, personlig, lättsam, inspirerande och full av av raw food recept.

”Varje morgon ska firas, vad sägs om en prinsessfrukost och bovete rockar!”
Jag blir glad av texterna som är både positiva och personliga. I boken finns, förutom generöst med recept och menyer för alla tillfällen, förklaringar runt råvaror, ingredienser och redskap samt tips och tricks för att få raw food att passa alla. De flesta recepten innehåller inte heller så många ingredienser.

Det kommer bli en klibbig jul med Erica
En sak som imponerar särskilt är julsidorna, dessa sidor kommer garanterat blir klibbiga hemma hos mig. Vad sägs om: Julgröt, kex, smoothies, sallader, bullar, knäckebröd, pepparkakscupcakes, och tre sorters pepparkakor, ris à la malta, saffranscupcake, hampafrösmoothie, marsipan, ischoklad, kanderade mandlar, pepparmyntatryfflar, cookiedoughklubbor, spirulinagranar, fem olika recept på grönkålschips!

Rekommenderar boken till: ALLA
Både dig som aldrig har gjort raw food innan och dig som har hållit på ett tag och vill ha ny inspiration. Förutom recepten tycker jag att den är full av bra tips som man kan ta med sig in i köket om man vill experimentera själv. Det bästa med boken är att den innehåller så många mer recept än vad man tror, den är liksom komprimerad.
Helt klart Ericas bästa bok so far och en av de bästa raw food böckerna på svenska.

Annons: 216 kr på Adlibris
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.