Min yoga!
Min yoga,  Yoga Hemma

Mitt lilla yogaspace i Spanien

Min yoga!Så här yogar jag just nu. Mellan två väggar, känner mig lite instängd men försöker ta hjälp av väggen och se det positiva i det så gott det går. Befinner mig ju i Spanien och bor i en resväska. Det är så mycket svårare att få till yogan när man är på resande fot och särskilt när man inte har Internet. Vi ska ha 2 Mbit men det går inte ens att ladda en hemsida så ingen chans att få till att yoga med några av mina favorityogalärare online. Saknar att kunna logga in och få lite vägledning. När det är hett och kroppen är trött känns det som det behövs mer än någonsin för att få till lite ordentlig yoga. Det blir mest pranayama och meditation här. Och lite solhälsningar på det. Sorry för den kassa bilden.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.