Mini Yogaretreat i Stockholm
Retreats & Yogaresor

Mini retreat i Laholm, 21 April

Mini Yogaretreat i Laholm Lördagen den 21 april arrangerar Cattie och Lis på Aura yogastudio en heldag med yoga, meditation och vegetarisk mat. Retreatet äger rum i vackra omgivningar på Säbyholms gård utanför Laholm.

Programmet under dagen innehåller: hathayoga, vegetarisk lunch, meditation i rörelse, egen tid i tysthet, kundaliniyoga och mantrasång.

Kort om retreatet
För vem: Alla
När: 21 April
Pris: 490:-
För mer information och anmälan: aurayogastudio@live.com

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.