Home Nyheter Min första gång med Rodney Yee

Min första gång med Rodney Yee

by Leia

Rodney Yee var tidigare en professionell balletdansare som sedan gick över till iyengaryoga. Han har gjort massor av dvder och idag testade jag en av dem för första gången.

Well, Rodney Yee har helt klart en underbar röst. Dvd’n jag testat var annorlunda, väldigt kort, endast en halvtimma och det är lite nya termer för mig, Baddha konasana kallar han för cowboy pose? Kanske hörde jag fel, men det är alltid lika roligt att höra olika lärares termer! Han verkar skön, men en halvtimma var alltför kort för mig. Återkommer när jag testat lite fler!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][myspace]http://www.myspace.com/yee_yoga[/myspace] [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer