Home Nyheter Min första gång med Rodney Yee

Min första gång med Rodney Yee

0
7

Rodney Yee var tidigare en professionell balletdansare som sedan gick över till iyengaryoga. Han har gjort massor av dvder och idag testade jag en av dem för första gången.

Well, Rodney Yee har helt klart en underbar röst. Dvd’n jag testat var annorlunda, väldigt kort, endast en halvtimma och det är lite nya termer för mig, Baddha konasana kallar han för cowboy pose? Kanske hörde jag fel, men det är alltid lika roligt att höra olika lärares termer! Han verkar skön, men en halvtimma var alltför kort för mig. Återkommer när jag testat lite fler!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][myspace]http://www.myspace.com/yee_yoga[/myspace]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.