Michael James Wong: ”Håll dig öppen och upplev allt”

Yoga-London-Michael-James-Wong– Yogan är mitt sätt att se på livet, och att uppskatta det på ett positivt vis. Vare sig det är genom en asanapraxis, en kopp kaffe med en vän eller att njuta av vardagen så handlar yoga om att leta efter det goda i ditt liv och att hitta sätta att utforska och uppleva det i varje aspekt av varje dag, säger Londonbaserade yogaläraren Michael James Wong, som kommer till Yoga Games i Stockholm.

Kan du nämna en del av ditt liv som yogan påverkat på ett positivt vis?
Yogan har hjälpt mig att kliva bort från vardagens kaos. Jag brukade vara väldigt tävlingsinriktad i varje del av mitt liv; jobb, relationer och framgång mättes i status och vad som uppnåtts. När min praxis djupnade började all den aggressionen ta mindre plats och jag lärde mig värdet av lycka och vad det betyder att njuta av livet, inte bara tävla i det. Det förändrade vem jag är till det bättre och för det kommer jag alltid att vara tacksam.

Boys of Yoga - Yogaläraren Michael James WongVad kommer dina elever på Yoga Games lära sig från din klass eller vad kommer klassfokus vara?
På mina klasser kommmer vi att utforska de två element hos praktiken som yoga har gett mig: gemenskap och medvetenhet.

I the BOYS OF YOGA Jam kommer vi att utforska yogans lekfulla och lättsamma sida och gemenskapen den skapar. Förvänta er många skratt, dåliga skämt och tillfällen att bygga styrka i vår fysiska praxis genom en både stark och stöttande miljö full av nya och gamla vänner.

I klassen som kallas DOGS & FROGS kommer vi att utforska det höga och det låga, det snabba och det långsamma och verkligen utmana oss att vända oss inåt och bli mer medvetna om oss själva i den fysiska såväl som den emotionella träningen. Den här klassen får inte missas om du vill ha en djupdykning i sinnet, kroppen och anden.

Om du bara fick undervisa en sak om yoga och livet, vad skulle det vara?
Håll dig öppen och upplev allt. Det gäller yogan såväl som livet.

Michael James Wong hittar du på michaeljameswong.com och på Instagram finns han som @michaeljameswong

Previous articleGuide: Jobba som yogalärare på Bali
Next articleYogafilosofi: längtar du efter sanningen?