Nyheter

Meningen med livet enligt Yogi Bhajan

“The purpose of life is to watch and experience living. To enjoy living every moment of it. And to live in environments, which are calm, quiet, slow, sophisticated, elegant. Just to be. Whether you are naked or you have a golden robe on you, that doesn’t make any difference. The ideal purpose of your life is that you are grateful – great and full – that you are alive, and you enjoy it.”
― Yogi Bhajan
Kommentarer inaktiverade för Meningen med livet enligt Yogi Bhajan

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.