Meditera & yoga med en Swami från Indien 17-23 november

Meditera med en Swami från Art Of Living FoundationDen internationella meditationsläraren Swami Jyothirmayah kommer till Sverige och bjuder in alla som är intresserade av att finna lite mer frid och lycka till en kväll med yoga och meditation. Dessa donationsbaserade kvällsworkshops börjar i Malmö och fortsätter till Göteborg, Kristinehamn och sist Stockholm.

De olika städerna bjuder på olika teman men Swami Swami Jyothirmayah tillhör en organisation som kallas för Art Of Living Foundation där man där lär ut andningstekniker, meditation, yoga, och visdom anpassad för vardagen för att eliminera stress och främja djup inre frid, lycka och välbefinnande.

Swami Jyothirmayah

– Vakna, du har kraften i dig själv! säger Swami Jyothirmayah. Varje känslotillstånd har en specifik rytm i andningen. Om du ändrar på andningen kan du förändra ditt känslotillstånd.

De vill också lyfta fram att det finns allt fler vetenskapliga bevis som tyder på att yogisk andning och meditation är ett fördelaktigt komplement till behandling av stress, ångest, posttraumatiskt stressyndrom, depression och stressrelaterade sjukdomar.

Läs mer om eventet här på Art Of Livings hemsida

 

 

 

Previous article9-åringen: ”Jag behöver yoga”
Next articlePraktisera som skribent/fotograf på Yoga Games