Nyheter

Medicinsk yoga på tv4 2 december

Media fortsätter intressera sig för Medicinsk Yoga och den forskning som genereras kring den.  Torsdagen den 2 december, strax efter kl 10 på förmiddagen så blir det 18 minuter Medicinsk Yoga i direktsändning på tv4.

Det är Göran Boll, Maria Nilsson, sjuksköterskan från Danderyd som gjorde Hjärtinfarktstudien och Christina Bäckmar, som var svårt hjärtsjuk för 4 år sedan, men fullt frisk idag, tack vare yogan, som blir intervjuade om yogan och om forskningen på yoga som nu rullar i Sverige.

Kommentarer inaktiverade för Medicinsk yoga på tv4 2 december

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.