Home Nyheter ”Med yoga får du resultatet du vill ha”

”Med yoga får du resultatet du vill ha”

by Leia

Oavsett om du vill bli rörligare i kroppen eller få en starkare core kommer du få det resultat du vill ha om du gör yoga 2-3 gånger i veckan. Det menar yogaläraren och personlige tränaren Johanna Andersson som i september kom ut med två nya DVD:er; Global Yoga Power och Yin yoga.

Om man behöver stöd eller inspiration i sin yoga kan det var lättare att bara sätta på en DVD där någon talar om vad man ska göra, än att rulla ut sin matta och försöka komma på vad man ska göra.I alla fall om man är nybörjare eller bara brukar gå på någon klass i veckan.

”Nu kan alla som vill yoga med mig hemma”

Johanna har kommit på en egen stil som hon kallar för Global Yoga,  som växte naturligt fram efter många år av resande och studerande med olika lärare. Hennes motto är att träna smartare, inte hårdare, vilket genomsyrar hennes yogastil som hon menar är anpassad till 2000-talets människa. Hon är en efterfrågad yogalärare och med sina DVD:er kan hon dela med sig av sin kunskap och erbjuda Global Yoga till alla som vill.

Vinn Johannas Global Power Yoga DVD

Skriv en rad på vår facebook sida om varför just du ska vinna!

 

Du kanske också gillar:

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer