Nyheter

MC Yogi har kommit ut med sin andra skiva

Hip hopparen och yogisen MC yogi har kommit ut med sin andra skiva. Den första skivan, Elephant power, som kom ut 2008 blev succé och mottogs med öppna hjärtan från många i yogavärlden. Under åren som gått har MC Yogi dykt djupare in i yogans värld och nu förmedlar han detta på samma sätt. Tänk dig en hip hop rytm. Blanda det med texter från verkligheten, hinduistisk filosofi, bhajans och yoga så har du hans musik. På hans andra skiva, som fått namnet Pilgrimage, handlar texterna om resor genom Indien och sökandet efter roten till yoga i naturen.

 

 

 

 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rpVUih5nY9g

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Kommentarer inaktiverade för MC Yogi har kommit ut med sin andra skiva

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.