Home Nyheter Maten vi äter gör oss sjuka

Maten vi äter gör oss sjuka

0
4

Att maten som finns i mataffären blir allt mer processad och kommer längre och längre ifrån källan och naturen är inget nytt. I filmen Food. Inc som ligger på topplistan i Usa, tar man reda på hur det går till på riktigt.

De färgglada förpackningarna, kyl- och frysdiskarna blir allt längre och längre. Min tro är att många i Sverige tänker på vad vi stoppar i oss hur det går till, och att det är stor skillnad på Sverige och Usa. Denna filmen visar en viktig sanning, om hur saker och ting verkligen går till. Om hur få kossor det är som får gå och beta gräs idag, istället massproduceras majs som deras föda, tänk vilka stora områden som behövs för att det ska produceras och sedan fraktas, det subventioneras även av staten i usa, det är inte naturligt för kossorna att äta majs och så som jag förstod var det en orsak till sjukdomar, både får kossorna och för oss människor.

Filmen visar även hur en tvåårig pojke dör efter att ha blivit sjuk, från en hamburgare.
En anledning var att köttet från hamburgarna, kommer från så passa många tusentals olika farmar och kossor, vilket gör att risken för bakterier ökar…

Sevärd film för dig som är intresserad vad maten du äter verkligen kommer ifrån och hur det går till! Just nu, önskar jag att jag bodde bredvid en stor bondgård här i Göteborg och kunde få all min mat där.
Till filmens hemsida.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.