Nyheter

Massor av matinspiration i Food for thought

Blueberrys underbara bok Food for thought är full med nyttig matinspirationBlueberrys livsstils- och kokbok ”Food for Thought” beskriver företagets story och värderingar samt begrepp som medvetna val, näringstäthet och superfoods. Andra halvan av boken är fylld med över 150 recept på mat för både kropp och själ. En av mina självklara favoritkokböcker just nu.

Blueberry ger sig inte i kast med kvällstidningarnas dieter och kosthållningar, men beskriver begrepp som ”näringstäthet” och ”medvetna val” som två grundstenar i konceptet.
I första delen i boken förespråkas de medvetna valen som t ex att välja ekologiskt, rättvisemärkt, miljövänligt, lokalproducerat eller socker- och tillsatsfritt. Vi lär oss om superfoods och får tips för att maximera näringsintaget för att på sikt undvika sjukdom och energibrist. I andra delen av boken välkomnas vi in i köket och bjuds på spännande och vackra recept för frukostar, luncher, mingel och sweets and treats med superfoods

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.